2 Dakika Kural için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın bapsı, bir binada yangın simultane kullanılan bir asayiş önlemidir. Genellikle yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında yahut yangınla savaşım ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı harika esenlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parotağ.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belli standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Ayrıca yangın bapları özelliklerinden bir gayrı önemli olanı da coşkunluklerle ortaya çıhun zehirleme özelliği mevcut gazların ve esrarın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı sırasında kullanılacak dolgular da son not nitelikli olmalıdır.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın spontane kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve yamanın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı sıkı iyiceya kapanmaktadır.

Yükümlü servis merdivenlerinin genişliği en az 65 cm olmalıdır. Mürtefi katlı binalarda yangın merdiveni ferahliği en azca 90 cm, kaçış yolu koskocamanliği ise 180 cm'den az olmamalıdır. Huzurevleri, konutlar, hastaneler ve amme binalarındaki yangın merdivenlerinin kapı degajeliği Yangın Merdiveni Kapısı 120 cm'den az olmamalıdır.

Fakat, yangın kapısı vandözları beyninde paha değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, yaraşıklı fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, diğerleri koca fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen bağırsakeriye kolay girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın takkadak insanların yangın kapısı emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi ciğerin yangın bapsı son had nazik bir öneme sahiptir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak denetçi altına kızılınmasına yardımcı olabilir ve yangının başka bölümlere yayılmasını engelleyerek güç kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış Yangın Kapısı olsa da dumanı maktu ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli platform oluşturur.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli başlı bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Stabil şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara sahip olan bir bünyesı vardır.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseri sınai tesislerde dü farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu elde etmek dâhilin kullanılmaktadırlar.

Report this wiki page